Kies voor een beleving
SVC Licht en Geluid
 

welkom op de artiesten pagina

we hebben op het moment enkele artiesten in de aanbieding deze zijn geschikt voor festivals maar ook voor privé feesten zoals onder anderen: verjaardagsfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten. 


Kroege panters:

het gekste en fanatiekste feest duo van Brabant, vol energie en confetti !! en met z'n tweeën breken ze elke kroeg, feesttent of festival af.

ze zijn gespecialiseerd in bubbeling, carnaval (+Nederlandstalig) en daarmee krijgen ze gegarandeerd alle voetjes van de vloer en zetten ze alle billen op tril stand !! uitgerust  met confetti en glow sticks voegen ze een compleet                                                                 feest sfeertje toe waar ze ook zijn.

Aviro: 

 

Bryan de Rooij a.k.a. Aviro is 19 jaar oud. Hij is helemaal weg van de house, urban & moombathon scene, maar zijn liefde voor muziek stopt daar zeker niet! Aviro is twee jaar geleden begonnen met draaien en heeft bijvoorbeeld al in de Apollo in Helden, Club ultra, Café Roxy's en de Brouwer in Weert gedraaid. Zijn doel is om zich in de komende jaren te onderscheiden in de muziekwereld om een weg vrij te maken naar de grote podia.DJ Stijn:

de feest dj voor jong en oud met de hitjes van vroeger en de hits van nu zet deze DJ de complete zaal ondersteboven

deze DJ heeft al 5/6 jaar ervaring in de feest muziek en draait voornamelijk met de appratuur maar hij weet ook wat microfoon gebruik is. ook is deze dj met MC te boeken. grote en kleine podia zijn geen probleem voor deze DJ. confetti is bij deze dj inbegrepen.

 
 
E-mailen
Bellen